Service under garantien

Vælg frit dit værksted og behold fabriksgarantien!

Ny EU-regel giver dig frihed til at vælge – med garanti!

Du har, i henhold til ny EU-regel*, mulighed for at få din bil serviceret på et CAD-værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien**. Kravet er blot, at værkstedet servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet.


Original kvalitet

Hos CAD-værksteder bruger vi reservedele, der er af samme høje kvalitet som de fabriksmonterede reservedele, mærkeværkstederne bruger. Alle CAD-værksteder har desuden adgang til biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter. På den måde lever vi op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver det.


Service under garantien

I vores folder "Service under garantien" kan du læse mere omkring regler og hvad vi kan tilbyde dig som kunde.


Dokumentation

For at bevare din garanti skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de anbefalede eftersyn. Derfor skal du sikre dig, at din mekaniker stempler dit servicehæfte. Skulle der mangle et stempel i servicehæftet, kan en udspecificeret faktura også bruges som dokumentation. Vi er bare billigere. En af fordelene hos et CADværksted er, at du kan spare op til 40%*** på prisen i forhold til et mærkeværksted. Det kan du bl.a., fordi alle reparationer afregnes efter det reelle materiale- og tidsforbrug og ikke et fastprissystem.


Kvalificerede mekanikere tager hånd om din bil

For at sikre at CADværkstederne kan reparere og udføre serviceeftersyn på selv de nyeste biler, deltager CADmekanikerne løbende i efteruddannelseskurser på de tekniske skoler.


Uanset bilmærke får du et værksted

  • der også laver service og reparationer på helt nye biler
  • der benytter reservedele af original kvalitet
  • der har samme efteruddannelse og kontrol som de autoriserede
  • der er op til 40%*** billigere end mærkeværkstederne
  • hvor du taler direkte med mekanikeren


* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.
** For biler ny-indregistreret efter 1. januar 2003.
*** Undersøgelse foretaget af Forbrugerstyrelsen 2001